Здоровими зростаємо, тренуємося, перемагаємо!!!

Ви отримували подарунки від Святого Миколая?
А учні НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ с. Великі Гаї" одноголосно скажуть вам:"ТАК!!!"
17 грудня 2019 року відбулося урочисте відкриття оновленої спортивної зали школи. На урочистості отці-парохи о. Володимир Хома та о. Роман Гриджук освятили приміщення та поблагословили всіх.
Голова громади, Олег Кохман звернув увагу на те, що 
віднині громада має ще один майданчик для занять спортом та зміцнення здоров'я. Олег Андрійович подякував усім, хто долучився до реалізації реконструкції спортивної зали та підтримує розвиток спорту у громаді. Зі словами щирої вдячності та привітання звернулася до присутніх директорка школи Оксана Кость: "Насамперед, ми вдячні Великогаївській громаді  та голові Олегу Кохману за постійну
підтримку та інвестиції в освіту та спорт. Дякуємо Андрію Карікову, почесному члену ГО"Епіцентр дітям", Ярославу Несторовичу, голові ГО"Епіцентр дітям", Тетяні Єднаковській, головній координаторці соціально-спортивних шкіл фонду "Реал-Мадрид", Еміло Касасу, координатору цього ж фонду. Слова вдячності підприємцю Олегу Федорчаку та його працівникам, технічному персоналу школи, вчителям фізичної культури та всім причетним до реалізації  такого масштабного проекту". 


Коментарі