День знань


Святкування Дня знань у Великих Гаях розпочалося традиційно Службою Божою у церкві Пресвятого Серця Христового, де учні, вчителі, батьки отримали благословення на новий навчальний рік.
Гостинно відчинила двері школа. На подвір’ї у дружньому та радісному  колі зібралися всі зустріти Перший дзвінок. Радіти справді є чому. Адже шкільну родину поповнили 43 першокласники. Школа повністю готова забезпечити навчання 361 учня.
Привітали велику шкільну родину о. Володимир Хома, парох церкви Серця Христового та начальника відділу освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради М. В. Дишкант.
Директор школи О. М. Кость подякувала всім, хто дбає про освіту дітей і сказала , що цього року ми отримали дуже потрібний  подарунок – зроблено капітальний ремонт 14 шкільних туалетів, минулого року замінена опалювальна система школи. Все зроблено дуже якісно та по-сучасному. Такі капітальні ремонти почали робити у нас після того, як утворилася Великогаївська громада. У громаді  інвестують в майбутнє, в розвиток  дітей.
«Наші діти мають бути мудрими та готовими до викликів сучасного світу. Їм потрібно дати можливість максимально розвивати свої таланти. А ще, створити комфортні умови для навчання та відпочинку», - каже сільський голова Олег Кохман.
На першому уроці у кожному класі учні вкотре розуміли для себе, що Україна – це ми, це кожен з нас.

Коментарі