Урочисте відкриття та освячення оновленого комп'ютерного класу

18 листопада 2016 року у навчальному закладі “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Великі Гаї” Великогаївської сільської ради Тернопільської області відбулося урочисте відкриття та освячення оновленого комп'ютерного класу. Почесні гості, які були запрошені на захід, а це були і старости сіл Великогаївської ОТГ, і директори шкіл, і влада громади, і влада району, і гості з Байковецької громади побачили, спробували та оцінили можливості сучасної техніки. 
Made with Padlet





QR-кодом відкривали клас начальник відділу освіти Дишкант М.В. та голова громади Кохман О.А. Запросила всіх у клас директор школи Кость О.М.
Всі класи школи були онлайн присутні на освяченні класу, яке здійснював парох церкви Серця Христового о. Володимир Хома. Розпочав роботу онлайн міст “Будуємо майбутнє разом”. Зі словами подяки, зі своїми мріями про майбутнє школи до гостей включалися учні школи. В свою чергу, зі словами вітання, теплими побажаннями успіхів та запевненням, що у Великогаївській ОТГ освіта - це пріоритетний напрям розвитку, до дітей звернувся голова Кохман О.А. Голова, подякувавши дітям, додав, що по можливості буде проходити модернізація навчальних закладів громади. Хоч це важка і клопітка робота, але вона обов'язково дасть свої плоди. Олег Андрійович запевнив, що майбутніми комп'ютерними геніями та видатними науковцями тепер можуть бути і випускники Великогаївської школи, адже мають для цього дуже широкі можливості. Голова Тернопільської районної адміністрації Похилий О.І. та голова Тернопільської райради Галайко А.В. зазначили, що розвивати освіту необхідно, бо саме цим робимо дітям доступ до знань, відкриваємо нові можливості, готуємо конкурентноспроможних учнів. Начальник відділу освіти Дишкант М.В. закликав всіх майбутнє освіти будувати разом і не розмежовуватися на батьків, учнів, вчителів, владу, депутатів - усім діяти спільно. І такі кабінети повинні бути у всіх школах, і не тільки кабінети інформатики, але й біології, фізики, хімії, історії... 
Гості спробували себе в ролі учнів. Працювали з сервісом Google Earth, LearningApps.org, заповняли форми, складали пазли, робили селфі, ділилися враженнями на спільній дошці і навіть отримали домашнє завдання. Всім було дуже цікаво і весело. Кожен із присутніх виходив із класу з переконливою думкою: “Інвестувати освіту необхідно, хто б що не говорив”

Коментарі