Тиждень музичного мистецтва «Музичний марафон».

З 28.09 по  02.10. 2015 року у Великогаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводився тиждень музичного мистецтва «Музичний марафон».


О музико ! Чарівних  звуків ти ріка  безмежна,
Гармонія  тих  фарб , що з сонцем грає джерело.
Душі  людської  казка безсловесна
Чарує  і  манить , як восени тепло .
Вона  саме  життя , що жити  всім велить !
Вона  надія  й  щастя  мить!
Музика не одразу стала такою, якою ми чуємо її зараз. Багато тисяч років пройшло, перш ніж з'явились ораторії та симфонії, кантати та сонати, сучасні пісні та рок-музика. Ми знаємо чимало музичних творів, пісень, композиторів, виконавців, тому протягом нашого «музичного марафону»  звучала різна музика: весела і серйозна, класична і сучасна… Кожен день тижня був присвячений різним музичним стилям і напрямам, тому у школі учні запровадили  «dresscode» відповідно до тематики.

План заходів на мистецький тиждень:

Понеділок – день класичної музики. Загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю тижня музики. Виставка-конкурс малюнків для 1-4кл. і стінгазет для 5-8кл. на тему: «Я малюю музику». Урок-концерт у 3-х класах: «Улюблена пісня моєї родини»
Вівторок – «На хвилях джазу» Конкурс загадок про музичні інструменти в 1-х кл. Перегляд учнями мюзиклів: «Мама», «Трубач» та музичних мультфільмів: « Лис і дрізд», «Вовк і семеро козенят».
Середа – день української народної музики. Загальношкільне свято «Карооке на майдані»,
Конкурс на кращу інсценізацію української народної пісні: «Пісня – жива душа народу».
Четвер–день сучасної української музики. Музичний вечір: «Школа має талант»
П’ятниця –світові музичні хіти. Музична конференція на тему: «Українська народна пісня у творчості відомих співаків та композиторів сучасності».
Підведення підсумків тижня музичного мистецтва та нагородження переможців.

Цей час по-справжньому можна назвати мистецьким, адже  школярі мали змогу ближче познайомитися з світом прекрасного-музикою, та проявити свої здібності і талант.

Учні влаштували власну виставку малюнків, газет на музичну тематику.  Незабутньою була зустріч з музикою та піснею в конкурсно-розважальній програмі «Пісня – душа народу», «Карооке на майдані»
 Запрошуємо і Вас переглянути світлини з цього свята.
Сподіваємося, що учні нашої школи запам’ятають цей тиждень мистецтва. Дякуємо їм за активну участь у ньому!
https://picasaweb.google.com/116841587911211460389/GrncXK#slideshow/6201901921800645186

Коментарі