ІІ міжнародна освітня онлайн конференція INTEL «Нові горизонти ІКТ в освіті»

Завершилась ІІ міжнародна освітня онлайн конференція INTEL «Нові горизонти ІКТ в освіті» для України та країн СНД, яка проводились з 29 вересня до 25 листопада 2014 року на порталі Освітніх ініціатив Intel в Україні .
Конференція була організована корпорацією Intel за підтримки Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних  наук України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, обласних державних адміністрацій.
У роботі конференції взяли участь вчителі, представники дерекцій шкіл, методисти, викладачі вищої школи, сфери післядипломної освіти, професійно технічної освіти, студенти педагогічних вузів України та країн СНД, а також запрошені експерти в сфері ІКТ в освіті.
В рамках онлайн конференції пройшли дистанційні курси, вебінари, відеолекції з актуальних проблем інформатизації освіти, досвіду використання ІКТ в навчальному процесі та адмініструванні тощо.
Учасники конференції:


·  ознайомилися з сучасними методиками, інструментами, інноваційними рішеннями і досвідом педагогів-новаторів;
·    пройшли навчання на дистанційних курсах, взяли участь у вебінарах;
· поділилися своїм досвідом впровадження та використання ІКТ в освіті, познайомилися з іншими колегами-учасниками конференції, обговорили з ними професійні питання;
·  презентували власні проекти, блоги та інші напрацювання, обговорили результати, отримали відгуки та рекомендації для подальшого розвитку;
·    знайшли серед учасників конференції нових партнерів і зав'язали корисні професійні контакти. 
05 грудня всі учасники онлайн конференції отримали від організаторів та спікерів іменні сертифікати.

     Вчителі Великогаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів також взяли участь у конференції та отримали сертифікати. 

Дуже дякуємо організаторам та спікерам за дуже корисне і цікаве навчання, сподіваємось на подальшу співпрацю!!!

Коментарі