Перший дзвіник у Великогаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів



Показується IMG_5268.jpg
Перший дзвіник - урочиста і хвилююча  мить  для  учнів, батьків, учителів. Цьогоріч  Першовересень у Великогаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів був особливим, адже школи західних регіонів прийняли  учнів зі східних областей . Наша школа гостинно відчинила двері для дітей з Луганщини та Донеччини.
           Урочиста лінійка  розпочалася із внесення Державного Прапора України та виконання   Державного Гімну України. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували  пам’ять  жертв Небесної сотні та вояків АТО, які загинули у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої Держави.
               З благословенням на благодатний початок навчального року звернувся парох отець Роман Гриджук. Вразило присутніх вітальне слово новопризначеного голови районної державної адміністрації Андрія Васильовича Строєвуса.   Олег Андрійович Кохман - голова Великогаївської сільської ради, відзначив свідому, небайдужу молодь  села, яка приєдналася до акції “Розфарбуй своє місто в синьо-жовтий”,   побажав успіхів першокласникам, випускникам, учителям, батькам  та миру нашій державі. 
Показується IMG_5274.jpg            Перший урок “Україна - єдина країна”  звернув увагу дітей на події минулого та сьогодення, засвідчивши прагнення українського народу до вільного та щасливого життя в суверенній державі.
            Учні нашої школи з ентузіазмом прийняли участь в акції на підтримку військовослужбовців, які відстоюють наші кордони та  жертвують своїм життям за мирне небо над Україною. Діти написали воякам листи, у яких виразили свою підтримку та вдячність захисникам за їхню відвагу .
Показується IMG_5377.jpg Перед тим, як завести першокласників на перший у їхньому житті урок, випускники  разом з наймолодшими учнями школи випустили у небо синьо-жовті кульки з голубами МИРУ та листами дітей. Маємо надію, що наші вісточки воїнам долетять до інших регіонів, як до нас прилетіли кульки із Хмельницької школи, Бог почує молитви українців і зішле нам МИР.

Учениці 11-го класу
Бойчук Любов та
Семанчик Віта

Коментарі