Конкурс "2000 шкіл" в рамках реалізації ІІ етапу Національного проекту "Відкритий світ"



За результатами конкурсу 2000 шкіл України стануть учасниками Нацпроекту і отримають сучасне навчальне обладнання: комп'ютери, цифрові лабораторії та мультимедійні комплекси.
Взяти участь у Конкурсі мають право загальноосвітні навчальні заклади державної та комунальної форми власності, що відповідають критеріям відбору шкіл для II етапу реалізації Національного проекту "Відкритий світ"(http://www.educom.ua/uk-ua/2etap/ ), та від імені яких, керівниками таких загальноосвітніх навчальних закладів буде заповнено відповідну заявку та подані інші необхідні документи.
Учні 6-8 класів, які бажають, щоб їхній загальноосвітній навчальний заклад, при умові допуску до участі у Конкурсі, отримав перевагу нарівні з іншими школами, можуть надати відзнятий власноручно авторський відеоролик на тему «Чому моя школа має бути учасником Національного проекту «Відкритий світ»?» та розмістити його на ресурсі www.youtube.com. Посилання на розміщений відеоролик керівник загальноосвітнього навчального закладу має вказати під час заповнення заявки на участь.
Прийняття заявок та відеороликів від шкіл та учнів триватиме до 17 листопада поточного року. Оголошення переможців відбудеться 26 листопада 2013 року.

Детальніша інформація про конкурс на веб-ресурсі: http://www.educom.ua

Коментарі