Щасливі діти, про яких дбають дорослі


Надворі зима, вулиці припорошив пухнастий сніжок. Село Великі Гаї в передсвятковому настрої. Усі, дорослі та діти, готуються до найтеплішого свята зими – Різдва - свята, зігрітого Любов’ю. Вечорами вже вмикаються гірлянди в будинках та на подвір’ях, підтримуючи атмосферу чарівної казки.
У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Великі Гаї цієї зими  затишно, світло і тепло. Так, цього року за сприяння та допомоги народного депутата Т. Юрика, за підтримки голови Тернопільської РДА Похилого О.І. та за кошти місцевого бюджету повністю замінено стару опалювальну систему на нову енергозберігаючу.  

У нашій  Великогаївській громаді переконані, що те, що ми сьогодні вкладаємо в  наших дітей, є нашим внеском у майбутнє країни. Освіта сьогодні потребує не красивих слів, а серйозних інвестицій. Відколи утворилася Великогаївська громада, школа відчула значну допомогу в організації дозвілля дітей, покращенні матеріально-технічної бази начального закладу, створенні комфорту та затишку. У школі за кошти громади замінено 54 пластикові вікна, відремонтовано актовий зал, придбано 20 світильників, одна класна дошка для першокласників, тенісний стіл, екран для проектора, обладнано сучасний комп’ютерний клас.
Незважаючи на багато невідкладних справ і проблемних питань, вирішення яких теж потребує часу, голова громади, колишній вчитель нашої школи, Кохман Олег Андрійович, завжди на пульсі тримає проблеми альма-матері  та кожної дитини зокрема. Найщиріші слова вдячності батькам за ремонти у класних кімнатах.
Адміністрація, вчителі, батьки та учні нашої школи висловлюють щиру подяку меценатам: народному депутату України Юрику Т., голові Тернопільської РДА Похилому О., голові Великогаївської ОТГ Кохману О., завідуючому відділу освіти Дишканту М. за турботливе ставлення до потреб нашої школи, фінансову підтримку в створенні належних умов навчання та виховання учнів.
Дякуємо всім за небайдуже ставлення до шкільних потреб та за неоціненний вклад у здійснення дитячих мрій. Справді, наші діти щасливі, бо за них дбають дорослі!

Коментарі